Huixian Xinwei Refractories Co.
Huixian Xinwei Refractories Co.
Тухли
Тухли
Тухли
Тухли
Тухли
Тухли
Тухли
Тухли

Тухли

  • $19

    ≥100 Piece/Pieces

Share:
  • Вид плащане: D/P
  • Инкотерм: FOB
  • Мин. Поръчка: 100 Piece/Pieces
  • транспорт: Ocean
Възможност за доставка и допълнителна информация
Additional Information

транспортOcean

Вид плащанеD/P

ИнкотермFOB

Атрибути на продукта

After-sales ServiceOnline Technical Support

Place Of OriginChina

Опаковка & доставка
Продажба на единици: Piece/Pieces
Фирмено видео
Огнеупорно производство на тухли
Огнеупорно производство на тухли
Огнеупорно производство на тухли
Описание на продукта
Пещ димоотводни тухли огнеупорни тухли за стъклени пещи, облицовки на пещи и термично оборудване с висока якост и устойчивост на налягане
Тухли
Вдлъбнажният канал за поставяне се добавя в пожарната бягство, което прави табелата за вмъкване лесна за работа и контрол. Специални рефрактерни конструкционни части се обработват в комбинирана структурна стена и стената се стабилизира.
Висококачествени суровини
Замяна на традиционната плътна тухлена стена и отворите за покриване на квадрат с чугун с многофункционални, високоефективни температурни структурни компоненти, което повишава уплътняването на напречната стена и ефекта на запазване на топлината на Roaster.
Подобрен ефект на изолация на печене
Използва се главно в взривни пещи, горещи взривни пещи, въглеродни пекари, въглеродни калцинери, системи за леене на черпаци, стъклени пещи и всякакви видове облицовки и топлинно оборудване и др.
Могат да бъдат персонализирани различни спецификации

Разнообразие от спецификации, според нуждите на безплатен избор с персонализирана обработка и сътрудничество между печалби с клиенти!


Основно производство: Ниска порьозност Огнеупорна тухла 、 Ниско пълзене Рефрактерна тухла 、 Висока алуминиев огнеупорна тухла 、 Огнеупорна глинена тухла 、 Огнеупорна котва тухла 、 Универсална дъга тухла и т.н.

Ние правим силно качествена тухла, на която може да се вярва да сервира!

High quality clay bricks heteromorphic brickHigh quality clay bricks heteromorphic brick sizeHigh quality clay bricks heteromorphic brick live actionHigh quality clay bricks heteromorphic brick live action 1
GET IN TOUCH
If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand.we’ve got preferential price and best-quality products for you.
Please fill in the information
* Please fill in your e-mail
* Please fill in the content
Изпратете запитване
*
*

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам